Over ons

Three jewelry concept

Beauty producten zijn net als sieraden voor je huid.

Het concept van Three jewelry is huidvriendelijkheid, “love skin first”. Three jewelry biedt huidvriendelijke Koreaanse cosmetica aan.

Onze doel is om je meer verschillende opties aan te kunnen bieden qua cosmetica, om hierdoor nieuwe producten met je te kunnen delen. Wij selecteren persoonlijk Koreaanse cosmetica producten van nieuwe en niche en premium merken die van hoge kwaliteit en bovendien goed voor je huid zijn.

Wie zijn wij?

Three jewelry bestaat uit een internationaal koppel met liefde voor beauty. We hebben zelf in de Verenigde Staten, Japan en Zuid-Korea gewoond. Hierdoor hebben wij zelf verschillende geweldige cosmetica producten geprobeerd en gebruikt. Wij raakten zo helemaal onder de indruk van de hoge kwaliteit en de verschillende producten.

Onze team is gespecialiseerd in Aziatische Beauty producten en trends. Daarnaast gebruiken wij onze expertise om persoonlijk de beste merken en producten te selecteren. Daarom willen wij graag verschillende international cosmetica producten delen met iedereen in Nederland en Europa.